Potem, ko zaradi koronavirusne situacije zadnja tri leta revije pevskih zborov niso bile izvedene, smo se polni vznemirjenja in pričakovanj odpravili na prvo »pokoronsko« revijo mladinskih pevskih zborov. Ta je za naš mladinski pevski zbor potekala v torek, 18. 4. 2023, v dvorani Gimnazije Ptuj. Ta dan se je zraven našega pevskega zbora pevske revije udeležilo še več drugih mladinskih pevskih zborov.

Zbor je s svojim nastopom, glede na odziv dvorane in strokovne spremljevalke, uspešno zastopal našo šolo. Tak odziv je vsem pevcem zagotovo lepa pohvala za njihov trud na pevskih vajah in spodbuda za v prihodnje. Veseli nas, da smo se s svojim prepevanjem uvrstili na regionalno raven.

Na klavirju nas je spremljal odlični pianist Tom Hajšek. Zahvala gre tudi spremljevalkama Mateji Šibila ter Marti Trafela, za njuno pomoč pri spremstvu otrok na pevski reviji.

Veseli smo bili, da nas je na nastopu spremljalo veliko staršev, prav tako je z nami bil ravnatelj našega zavoda, dr. Dejan Kopold. Vznemirjenje ob našem letošnjem nastopu izven naše občine se ni preneslo samo v sproščen nastop na odru, ampak tudi na veselo vzdušje na avtobusu, ki nas je popeljal proti domu.

Pevci MPZ OŠ Podlehnik in zborovodja Jakob Feguš

Za vse, ki pa Vas zanima celoten nastop, pa si ga lahko snamete ali pogledate tukaj:

https://drive.google.com/file/d/1dX7RA8FTU6vlgAMCN_BDBBjxv93VwJVT/view?usp=sharing

Related Images:

Dostopnost