Predstavljamo vam drugi spletni pevski izziv POJ MI PESEM, ki so ga ustvarili pevci in glasbeniki inštrumentalisti.
V projekt je bilo vloženega veliko truda naših otrok, ki so svoje igranje in petje doma posneli s telefoni in tudi pri sami montaži posnetkov, ki so jih pošiljali otroci. Najprej so otroci pošiljali audio posnetke svojega petja, šele nato so tudi posneli videoposnetke. Otroci so se zelo potrudili in so bili pri snemanju zelo inovativni in se ob tem zabavali. Pesem je tudi zahvala vsem, ki so jim v tem času pomagali prebroditi te, tudi za njih, zahtevne čase. Hkrati pesem izraža veselje otrok ob njihovem ponovnem srečanju s sošolci, prijatelji, učitelji…

Čeravno je osnovni namen ustvarjanja glasbenih spletnih izzivov zabava in sprostitev ob glasbi, pa smo bili zelo veseli, da je bil naš prvi projekt tudi medijsko zelo opazen. Opazili so nas tudi v širšem okolju in nastalo je kar nekaj objav in intervjujev (Siol.si, Rtv.slo, MbInfo.si, Štajerski tednik, PtujInfo.si, Časoris… v nastanku pa je tudi članek v glasbeni reviji Glasbene Mladine Slovenije). Veliko je bilo tudi odličnih odmevov na socialnih omrežjih, še vedno narašča število ogledov na našem glasbenem youtube kanalu, kjer je že skoraj 7000 ogledov na različnih napravah. Pesem se je s svojim sporočilom dotaknila mnogih ljudi, ki so na tak način tudi bolje spoznali našo šolo.
Ob ustvarjanju spletnem ustvarjanju smo se zelo zabavali, a si veliko bolj želimo, da se čimprej skupaj postavimo na oder in se predstavimo še s kakšno pesmijo v živo.
Hvala, ker ste nas podpirali in uživajte ob poslušanju:

Še nekaj odzivov na prejšnji spletni pevski izziv:

ttps://siol.net/novice/slovenija/v-casu-koronavirusa-otroci-posneli-mocno-sporocilo-video-523839

https://mariborinfo.com/novica/lokalno/video-ucenci-ene-od-stajerskih-osnovnih-sol-navdusujejo-s-pevskim-izzivom/317110

https://www.tednik.si/kultura/20583-podlehnik-ucenci-navdusujejo-s-priredbo-svetovne-uspesnice

https://otroski.rtvslo.si/bansi/prispevek/7952

Ustvarjalci spletnih izzivov

 

Related Images:

Dostopnost