Spoštovani starši!

POKLICNA TRŽNICA

V okviru karierne orientacije iščemo načine, ki bi mladim omogočile premišljene odločitve, podprte z aktualnimi informacijami. S tem namenom na OŠ Podlehnik organiziramo obsežno predstavitev srednjih šol na področju Podravja (Ptuj, Maribor, Ormož, Ruše), predstavitev predstavnikov policije in vojske ter predstavnikov največjih zaposlovalcev tega področja, Perutnine Ptuj in Taluma Kidričevo.
Prireditev bo potekala v sejemski obliki oziroma v obliki poklicne tržnice. Predstavniki srednjih šol, tako profesorji kot dijaki, kakor tudi predstavniki iz gospodarstva, bodo predstavili značilnosti in posebnosti svoje šole in poklica ter bodo na voljo za natančnejše informacije in nasvete.
Dogodek bo organiziran v ponedeljek, 27. 11. 2023, v prostorih šolske telovadnice, od 16. do 18. ure popoldne.

BAZAR

Prav tako se bo v tem času odvijal tudi dobrodelni BAZAR, kjer bodo učenci razstavili in ponujali svoje ročno izdelane izdelke. Prostovoljni prispevki, zbrani na dobrodelnem bazarju, bodo namenjeni šolskemu skladu, ki skrbi za boljšo in večjo kakovost vzgojno-izobraževalnega programa in obogati šolski prostor z didaktičnimi sredstvi in pripomočki. Dogodek se bo odvijal v prostorih šolske telovadnice, od 16.30 ure dalje.
V tem popoldnevu bo po dogovoru možno opraviti tudi pogovore z učitelji in učiteljicami posameznih razredov, saj bodo govorilne ure v mesecu decembru (4. 12. 2013) iz zapisanega razloga odpadle.
Učenci naj se na poklicno tržnico in bazar vrnejo v šolo skupaj s starši in izkoristijo možnost zbiranja informacij o poklicnih odločitvah in si hkrati skupaj ogledajo predstavljene izdelke naših učencev.

Lep pozdrav in prijazno povabljeni s strani učencev in kolektiva OŠ Podlehnik!

Related Images:

Dostopnost