V sredo, 8.12.2021, je potekal na šoli projekt NARIŠI POLI MAJICO. Projekt je nastal tako, da so starši 9. razreda prosili, da bi jim Perutnina Ptuj donirala promocijski material za srečelov. Koordinatorka na naši šoli je bila pedagoginja ga. Anita Malovič, ki je delavce Perutnine Ptuj še dodatno spodbudila k donaciji. Na Perutnini Ptuj je bila koordinatorka ga. Suzana Petek, ki ima na Perutnini Ptuj funkcijo vodje digitalnega marketinga.

Ker je bila Perutnina Ptuj navdušena nad našo šolo in je želela presenetit otroke, jim je podarila Poli zvezek in Poli pašteto. Zraven teh daril je tudi celotni šoli podarila še Poli zajtrk, in sicer Poli narezek. V zameno so nam iz Perutnine Ptuj poslali blok za risanje in model majice, na katero smo otroci narisali, kako bi lahko izgledala naša Poli majica (NARIŠI SVOJO POLI MAJICO več si lahko pogledate na: https://ms-my.facebook.com/PoliSlovenija/posts/4446574912092552/ ).
Na šolo bomo dobili v dar tudi 5 košarkarskih žog.

V sredo nam je na začetku ure učiteljica razdelila liste, iz katerih smo si izrezali model majice. Učiteljice so nam pomagale pri kreativnosti, vse ostalo smo naredili sami. Res nam je šlo dobro in smo na to tudi ponosni.

Zahvaljujemo pa se tudi Perutnini Ptuj za njihovo sodelovanje in za vse donacije, ki smo jih dobili.

Avtorice: Manica Lesjak, Iza Feguš, Nina Koren, 7. razred

Related Images:

Dostopnost