Spoštovane učenke in učenci, spoštovani starši!

Vlada RS je včeraj, v četrtek, 12. 11. 2020, sprejela sklep, da se zaradi še vedno kritične epidemiološke situacije, za nadaljna dva tedna, t. j. od 16. 11. 2020 do vklučno 27. 11. 2020, poteka vzgojno-izobraževalno delo v osnovnih šolah, ZA VSE UČENKE IN UČENCE, na daljavo.

Strokovni delavci smo na izobraževanje na daljavo pripravljeni. Zavedamo se, da bi bilo veliko bolje, če bi pouk lahko potekal v šoli, vendar, žal, to v tem trenutku pač ni izvedljivo. Zato bomo mi v šoli dali vse od sebe, da bo tudi pouk na daljavo uspešen. Zavedamo se, da boste zato tudi starši dodatno obremenjeni, predvsem pri mlajših učencih. Trudili se bomo, da vam bomo čim bolj olajšali stvari. Naši učitelji so v mesecih septembru in oktobru učence že pripravljali na delo na daljavo in prepričan sem, da nam bo šlo odlično od rok.

O vseh pomembnih novicah boste obveščeni sproti preko naše spletne strani in preko razredničark ter razrednika vaših otrok. Učencem z večjimi učnimi težavami bomo dodelili dodatne skrbnike izmed naših učiteljev, ki jim bodo pomagali.

Na vsa vaša vprašanja, ki jih lahko naslovite na elektronske naslove naših strokovnih delavcev, objavljene na spletni strani šole, Vam bomo sproti odgovarjali in poskušali svetovati in pomagati.

Za učence iz socialno ogroženih družin smo v minulem tednu pričeli pripravljati v šoli tople obroke, ki jih ali sami prevzamejo ali pa se jim, ker ni druge poti, dostavijo domov. Na kosilo, ob osebnem prevzemu, pa se lahko naročite vsi starši. Obvestilo o tem smo prav tako objavili na šolski spletni strani.

Pred nami je zahtevno obdobje, ki si ga nismo sami izbrali. Prepričan pa sem, da ga bomo, ob trudu vseh vpletenih, uspešno prebrodili.

Držite se in pazite nase. Skupaj bomo zmogli!

Lep pozdrav vsem skupaj,
dr. Dejan Kopold, ravnatelj

Related Images:

Dostopnost