Spoštovane učenke in učenci, spoštovani starši!

Vlada RS je včeraj sprejela sklep, da od 9. 11. 2020 do 13. 11. 2020 poteka vzgojno-izobraževalno delo v osnovnih šolah, ZA VSE UČENKE IN UČENCE, na daljavo.

Strokovni delavci smo na izobraževanje na daljavo pripravljeni. Zavedamo se, da bi bilo veliko bolje, če bi pouk lahko potekal v šoli, vendar, žal, to v tem trenutku pač ni izvedljivo. Zato bomo mi v šoli dali vse od sebe, da bo tudi pouk na daljavo uspešen. Zavedamo se, da boste zato tudi starši dodatno obremenjeni, predvsem pri mlajših učencih. Trudili se bomo, da vam bomo čim bolj olajšali stvari. Naši učitelji so v mesecih septembru in oktobru učence že pripravljali na delo na daljavo in prepričan sem, da nam bo šlo odlično od rok.

O vseh pomembnih novicah boste obveščeni sproti preko naše spletne strani in preko razredničark ter razrednika vaših otrok. Učencem z večjimi učnimi težavami bomo dodelili dodatne skrbnike izmed naših učiteljev, ki jim bodo pomagali.

Na vsa vaša vprašanja, ki jih lahko naslovite na elektronske naslove naših strokovnih delavcev, objavljene na spletni strani šole, Vam bomo sproti odgovarjali in poskušali svetovati in pomagati.

Za učence iz socialno ogroženih družin bomo z naslednjim tednom začeli pripravljati v šoli tople obroke, ki jih bodo bodisi sami prevzeli v šoli ali jim bodo dostavljeni domov.

Pred nami je zahtevno obdobje, ki si ga nismo sami izbrali. Prepričan pa sem, da ga bomo, ob trudu vseh vpletenih, uspešno prebrodili.

Držite se in pazite nase. Skupaj bomo zmogli!

Related Images:

Dostopnost